Εταιρεία

Αρχική \ Εταιρεία

ΠΑΡΑΛΙΔΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η εταιρεία “ΠΑΡΑΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ Α.Ε.” αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων στην ελληνική επικράτεια. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων, ιδίως στην παραγωγή και επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων, από το 1974. Την υπεύθυνη και αξιόλογη δουλειά του ιδρυτή της Ηλία Παραλίδη συνεχίζουν με την ίδια αξιοπιστία, όρεξη και δημιουργικότητα οι απόγονοί του σε συνδυασμό με ένα άρτια εκπαιδευμένο επιτελείο εργαζομένων.

Η εταιρεία κατασκευάζει μηχανήματα τροφίμων από ανοξείδωτο χάλυβα, το πλέον κατάλληλο υλικό στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων. Σκοπός της είναι η δημιουργία και τελική διάθεση στις βιομηχανίες παραγωγής και επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων αξιόπιστου και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού, από ανοξείδωτες κατασκευές – διαδικασία που σήμερα με την τεχνογνωσία της και την εμπειρία του προσωπικού της καθίσταται πιο ολοκληρωμένη από ποτέ!

Μηχανήματα Επεξεργασίας Τροφίμων
Γραμμή Στράγγισης

Η “ΠΑΡΑΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ Α.Ε.” έχει τη δυνατότητα κατασκευής όλης της γραμμής παραγωγής τυριού φέτας. Αξιοποιώντας τα διεθνώς εφαρμοζόμενα τεχνολογικά δεδομένα και αναπτύσσοντας διαρκώς τις πρακτικές της πάνω στην ήπια και οικολογική επεξεργασία τυροκομικών προϊόντων, κατασκευάζει μηχανήματα που μπορούν να λειτουργήσουν είτε ανεξάρτητα είτε σαν μέρος μιας ολοκληρωμένης γραμμής παραγωγής.

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να σχεδιάζει και να κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένου εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων ή άλλων προϊόντων, που θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Αυτή είναι άλλωστε και η πρώτιστη επιδίωξή μας!